top of page

Mijn verhaal

"Iedere dag krijg je 86.400 seconden om je dromen waar te maken,
Jouw seconden zijn op, maar leven voort in mijn dromen."

De start


Tot de Maan en terug.....


Een zinnetje uit een kinderboek wat ik vaak heb voorgelezen aan mijn zoons. Je kan het achter veel dingen zetten zoals Ik hou van jou..... of Ik mis je.......

Dat laatste zinnetje is van toepassing op mijn verhaal, op 4 december 2011 overleed onze jongste zoon Leos totaal onverwachts tijdens een worsteltraining. Zijn droom om worstelaar te worden is gedeeltelijk uitgekomen en heeft ons aan het denken gezet. Wat doe je met je dromen, blijven ze een droom of ga je ze achterna. De dood van Leos heeft me met beide benen op de grond doen belanden en me laten beseffen om mijn droom achterna te gaan. Ik moest en zou iets met mijn passie gaan doen.

Van dierbare kleding maak ik nu tastbare herinneringen voor nabestaanden. En het vervaardigen is voor mij een rustpunt en soort therapie om met het gemis om te gaan. En heb daarom naast mijn bestaande label Klijntjeknurf.com het label

Totdemaanenterug.net


JolandeLijntje Kraai

Waarom ik?

Waarom zou u mij, Jolande Lijntje Kraai, uitkiezen om iets van uw dierbare kleding te maken?


* Omdat ik luister naar uw wensen en deze omzet in een tastbare herinnering. Samen met u bespreek ik de wensen die u terug wilt zien in het door u uitgekozen item.


* Omdat ik zeer zorgvuldig om ga met uw dierbare kleding.


* Omdat u van te voren weet wat de kosten zullen zijn. Deze zijn heel transparant.


* Tijdens het proces maak ik foto's en hou u op de hoogte van het verloop. En nadat het item klaar is maken we een afspraak wanneer het kan worden opgehaald of desgewenst opgestuurd wordt.


*Ik werk vanuit mijn hart en vanuit mijn huis, dus zijn er geen dure kosten die ik doorbereken.

Mijn eerste troostvriendje


Voor Werner uitvaart maak ik troostvriendjes voor kinderen van wie een opa, oma, vader of moeder is overleden. Met Superknurf begon ik de samenwerking en er zijn er inmiddels meer dan 140 gevolgd.

bottom of page