top of page

Schrijf hier een berichtje

Name*

Email Address*

Message*

Woorden van dank:

" Ik heb van overhemd van Mijn man een dierbare kussen laten maken. Elke dag lig ik tegen hem aan. Zo ontzettend blij mee. Borduursel met onze geluksdatum 13 en onze lijfspreuk Be strong geeft mij kracht om door te gaan. Mijn Robbie is er altijd 💕"

***

"Wat is het toch heel mooi dat je bij “ Tot de maan en terug” van de kleding van je dierbare dit kan laten maken. Een muis voor Evi omdat opa haar altijd muisje noemde. Voor Max een beertje omdat Max opa’s beertje was.

En een kussen voor mezelf. Wij zijn er erg blij mee.❤️"

***

"Wat is het mooi geworden met weemoed denk ik terug aan de tijd dat hij het droeg prachtig gedaan"

***

"Vakvrouwschap, pure passie en emotie in haar werk!!!

Werkelijk prachtig wat er uit haar handen komt."

***

"Onze dochter was eerst verbaasd maar daarna super blij met haar knuffel. Gemaakt van het overhemd van opa en de stropdas die zij hem ooit had gegeven voor vaderdag en veel door hem was gedragen. De beer heeft een mooi plekje gekregen in de kast want haar zoontje mag er niet mee spelen😉. Een mooie herinnering aan opa"

***

"Ik zal Jolande zeer aanbevelen. Onze moeder is op jonge leeftijd overleden en we wilde een tastbare herinnering aan haar. Jolande heeft een prachtig kleed gemaakt van allemaal stukjes kleding van haar. Elk stukje van de deken heeft een herinnering aan me moeder zo blijft ze toch een beetje bij ons. Jolande snapte precies wat we bedoelde en hield ons van het hele proces d.m.v foto's op de hoogte, zo mooi. De herinneringsdeken kan ik iedereen aanbevelen.

***

Wat een mooi cadeau van onze (schoon) zus Carla !!!! Koos konijn zit heerlijk bij onze dochter Iris op bed en ze is er super blij mee . En koos beer (paars) zit gezellig bij ons beneden. Zo is (o)pa toch nog altijd dichtbij 😍😍.

***

Super blij met onze beer en ons konijn. Zo is (o)pa toch nog bij ons 😍

bottom of page